DBCs 3-dagesløb blev en succes og vender tilbage

DBCs 3-dagesløb blev en succes og vender tilbage

Sent søndag eftermiddag sluttede den første udgave af DBCs 3-dagesløb i Ballerup Super Arena. Et succesfyldt arrangement, som arrangørerne lover kommer igen.

DBC (Dansk Bicycle Club) er verdens ældste cykelklub. Men det er også en klub, der hele tiden fornyer sig. Dette senest bevist med weekendens 3-dagesløb i Ballerup Super Arena. Et succesfyldt arrangement med fantastisk cykelløb og rigtig god stemning.

“VI havde blot få måneder til at få stablet det her store arrangement på banen. Det lykkedes, og det er vi super stolte over. Det har været nogle rigtig gode dage, og vi har lært en masse, som vi kan bruge i fremtiden. For vi vender helt sikkert tilbage”, forklarede DBCs formand Bjarne Kratholm sent søndag efter der var blevet ryddet op i Danmarks største cykelarena. “Nu vil vi evaluere, og så håber jeg snart vi kan melde ud, hvornår vi kører anden udgave af DBCs 3-dagesløb”.

Rent sportsligt blev det til tre fantastiske dage. Hollænderne Yoeri Havik/Jan Van Schip var i verdensklasse, og vandt helt suverænt elitens løb. Casper Pedersen, og makker Cees Bol satte to gange ny banerekord i omgang på tid, britiske Emily Nelson vandt kvindernes omnium, og var generelt stævnets stærkeste kvinderytter. Kæmpetalentet Theodor Storm vandt talentløbet i suveræn stil, mens Magnus Ritz/Noah Andersen vandt miniløbet for ryttere mellem 12 og 14 år.

Se mere via www.dbc3dages.dk

Foto: Jesper Skovbølle

Share