Endnu en hollandsk profil med i 100 km parløb i Ballerup Super Arena

Endnu en hollandsk profil med i 100 km parløb i Ballerup Super Arena

Der er lagt op til cykelfest i Ballerup Super Arena den 28. december. Det traditionsrige 100 km parløb ved DBCs Nytårsstævne i Ballerup Super Arena bliver ekstremt stærkt besat.

Tidligere er det offentliggjort, at profiler som nr. et og to fra årets Flandern Rundt, Niki Terpstra og Mads Pedersen, de danske World Cup vindere Julius Johansen og Casper Folsach, belgierne Iljo Keisse og Jasper Stuyven samt danske Marc Hester er med, når der den 28. december køres 100 km parløb i Ballerup Super Arena. Seneste profil som arrangørerne har lavet aftale med er hollandske Pim Ligthart, der skal køre som par nr. 1 med Niki Terpstra.

“Pim har selv henvendt sig til os for at køre 100 km løbet, og det er oplagt at sætte ham samme med hans kommende holdkammerat. Det er fedt, at vi har fået et så godt ry, at stjernerne selv henvender sig for at komme til at køre. Det bliver super godt med et rigtigt stærkt hollandsk par i vores 100 km parløb. Feltet bliver historisk stærkt, men de to vil uden tvivl køre med om sejren”, lyder det fra Jimmi Madsen, der er DBCs eventansvarlig på dagen.

Pim Ligthart bliver næste sæson holdkammerat med Niki Terptstra på Direct Energie teamet. Hollænderen er som 30-årige på toppen af sin karriere, der allerede har budt på imponerende resultater på både landevejen og banen. Ligthart har blandt andet tidligere hentet flotte resultater i Ballerup Super Arena. I 2008 vandt han pointløbet ved World Cup-afdelingen på den danske bane, og året efter blev det til en tredjeplads i parløbet, også ved World Cup-afdelingen i Ballerup. Hollænderen er generelt noteret for en lang række gode baneresultater inkl. en sejr i 6-dagesløbet i Amsterdam med Michael Mørkøv i 2012.

Nytårsstævnet 2018 præsenteres af Becker Maling. På dagen kårer Danmarks Cykle Union Årets Cykelrytter og Årets Talent. Der er lagt op til en stor festdag og en god mulighed for at ønske Gort Nytår. Køb sine billetter via Sweetdeal her.

Share