Erik Jensen er død

Erik Jensen er død

I fredags den 24. marts døde den gamle Ordrupbanerytter Erik Jensen, 91 år gammel efter længere tids sygdom. Erik Jensen havde sin storhedstid på Ordrupbanen i 1950’erne, hvor han var en dygtig og alsidig rytter. Ved flere lejligheder repræsenterede han Danmark og DBC på udvalgte hold i såvel ind- som udland. Han kørte også på vinterbanen i Forum, hvor han var en god mand i amatørparløbene.
Efter karrieren holdt han fast i sin interesse for banesporten som en kompetent løbskommissær. Altid korrekt, men også altid med den forståelse for den aktive, som kommer, når man selv har prøvet det på sin egen krop. I en årrække fungerede han desuden som pacer på DBC’s blålakerede dernymotorer, og han var i en årrække aktiv i Banerytternes Understøttelsesforening, i en længere periode som formand.
Erik var bundreel, altid loyal og altid med et godt og smittende humør. Med ham forsvandt et af de sidste medlemmer af ”Helmuths Bande”.
Bisættelsen finder sted fredag 31. marts kl. 13,00 fra Grøndalskirken.

Rico

På foto ses to friske Ordrupbaneryttere i 1950’erne: T.v. Allan Juel Larsen og t.h. Erik Jensen. Nu har de begge forladt os.

Share