Flot åbningsstævne i Ballerup Super Arena

Flot åbningsstævne i Ballerup Super Arena

Torsdag aften indledte Danmark ældste cykelklub, DBC, vinterbanesæsonen med året åbningsstævne. Et spektakulært stævne med imponerede antal tilskuere, omkring 500, og masser af godt cykelløb.

To DM-titler blev der uddelt torsdag aften i Ballerup. Først sejrede Lasse Norman overbevisende i scratch. Efter et angreb fra Matias Malmberg med tre omgang igen i det 15 km lange løb, satte Norman trumf på at vandt foran de unge talenter Tobias Aagaard Hansen og Robin Skivid,

I holdsprint var DBCs eget sprinterteam suveræne, og William Rimkratt-Milkowski, Rasmus Nejrup, Tim Bendtsen og Nickolaj Lutmann kunne juble over en dansk mesterskabstitel.

Der blev kørt cykelløb i både C- og D-klassen. I C-klassen vandt Tobias Svarre både scratch og pointløb i forholdsvis suveræn stil. I D-rækken sejrede Nikolaj Larsson i pointløbet foran Magnus Krickau og Jonathan Hansen i scratch foran Nikolaj Larsson.

Dagens to Dernypace heat blev vundet af henholdsvis Julius Johansen pacet af Stinus Roslund og Matias Malmberg pacet af Christian Ranneries. I keirin blev det til en suveræn sejr til den mangedobbelte danske mester William Rimkratt-Milkowski.

I det såkaldte lille parløb triumferede Theodor Storm og Conrad Hausted, iførte nordiske mesterskabstrøjer, foran Tobias Svarre og Konrad Busk.

Aftenens mest spektakulære indsalg var at kæresteparret Lasse Norman og Julie Leth kørte sammen i europamestretrøjer i aftenens parløb, der fungerede som Gert Frank Memorial.

Gert Frank Memorial blev kørt som et parløb over 35 minutter og med fem indlagte spurter på de sidste 50 omgange. Det lykkedes ikke for nogle par at erobre en omgange, så pointene blev afgørende. Lasse Norman og Julie Leth vandt både den første og den sidste spurt, der gav dobbelt point, og samlede i alt 19 point. Tobias Aagaard Hansen og Julius Johansen scorede 15 point, mens William Blume og Robin Skivid endte på otte point.

DBC kunne glæde sig over at TV2 lagde vejen forbi Ballerup Super Arena torsdag aften. Næste stævne i Ballerup er den 7. november, hvor der blandt andet køres historiens første DM i Dernypace.

Se aftenens resultater på dette link.

Foto: Jesper Skovbølle.

Share