Førende i World Cup’en kører 100 km parløb til Nytårsstævnet

Førende i World Cup’en kører 100 km parløb til Nytårsstævnet

Fredag den 29. december afholder DBC årets udgave af deres traditionelle Nytårsstævne, hvor der blandt andet køres parløb over 100 km.

Feltet til det spektakulære 100 km parløb bliver imponerende stærkt. Tidligere har arrangørerne kunne offentliggøre at den hollandske Paris-Roubaix vinder Niki Terpstra kører sammen med Michael Mørkøv samt at de tidligere europamestre i parløb, Andreas Graf/Andreas Müller og det super stærke irske par, Felix English/Marc Potts, er på startlisten.

Nu kan også det første danske par til løbet offentliggøres. I dette er den nok stærkeste danske banerytter lige nu, nemlig Niklas Larsen, der lige nu er den førende i den internationale cykelunions omnium World Cupen. Niklas Larsen har kun kørt på banen i få år, men har lynhurtigt udviklet sig til en verdensklasserytter med allerede en række europæiske titler i bæltet.

Niklas Larsen skal til DBCs nytårsstævne den 29. december køre sammen med den tidligere U19-verdensmester i parløb, Mathias Krigbaum. De to kørte sammen ved World Cup i canadiske Milton for et par uger siden, hvor det blev til en fjerdeplads.

“Niklas Larsen er ganske enkelt i verdensklassen. Mathias Krigbaum har efter en rigtig flot landevejssæson gjort comeback på banen. Et rigtigt stærkt par der kommer til at gøre sig i topstriden ved Nytårsstævnet”, vurderer DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen.

Husk at du kan købe billet til Nytårsstævnet via www.bikeNrun.dk.

Share