Giv cykelbillet som julegave

Giv cykelbillet som julegave

Den 29. december afholder Dansk Bicycle Club (DBC) det store traditionelle nytårsstævne i Ballerup Super Arena. På dagens skal der blandt andet afvikles Kim Refshammers mindeløb men ikke mindst et internationalt parløb over 100 km. I feltet er blandt andre det københavnske 6-dagesløbs par nr. 7, Michael Mørkøv/Lasse Norman, de danske mestre i parløb, Frederik Rosenberg/Casper Folsach og alle de øvrige danske baneprofiler. Desuden deltager en række udenlandske profiler.

Men på dagen kan du som tilskuer også opleve kåringen af Årets Cykelrytter og Årets Talent 2016. Det er Danmarks Cykle Union og PostNord, der står for denne kåring. Desuden vil alle danske vindere af internationale medaljer blive hyldet på dagen.

Der forventes fyldt i Ballerup Super Arena. Du kan med fordel købe din billet i forsalg til blot kr. 75,- I døren koster det kr. 100,- Den optimale julegave til cykelfans.

Salget foregår via Bike N’ Run på https://bikenrun.dk/collections/event-billetter/products/nytarsstaevne-med-internationalt-100-km-parlob

Share