Kom og oplev tyske verdensstjerner træne i Ballerup

Kom og oplev tyske verdensstjerner træne i Ballerup

De danske sportsmedier, og alle andre interesserede, har onsdag mulighed for at få en helt unik oplevelse ved at kunne overvære en række af verdens bedste banesprintere træne i Ballerup Super Arena.

I disse dage er det tyske landshold af banesprintere i Danmark og Ballerup for at forberede sig til sommerens OL i Rio. Tyskerne har valgt Ballerup Super Arena til at danne ramme om deres træningslejr, da banen er identisk med den, der skal køres på ved de olympiske lege i Brasilien til sommer.

Blandt de tyske ryttere der er i Danmark er Robert Förstermann kendt for sine enorme lår, men også som en meget hurtig herre med en række VM-, og EM-medaljer på sin rekordliste. Blandt andet blev Förstermann i 2010 verdensmester i holdsprint i netop Ballerup samme med Stefan Nimke og Maximilian Levy. Sidstnævnte er også blandt rytterne, du kan opleve onsdag. I Danmark er også Kristina Vogel, der tidligere på året i London blev verdensmester i Keirin, og generelt i en årrække har været blandt verdens allerbedste sprinter. De øvrige ryttere du kan møde onsdag er Rene Enders, Joachim Eilers, Max Niederlag og Miriam Welte.

Onsdagens åbne træning er fra kl. 16:30 til 18:00. Efterfølgende er det muligt at tale med relevante personer som trænere og ryttere i DBCs klublokale i Arenaen.

Share