Lennart Berendt fylder 75 år

Lennart Berendt fylder 75 år

DBC-Turisternes formand Lennart Berendt runder 75 år tirsdag 16. marts 2021. 

Lennart Berendt meldte sig ind i DBC og samtidig i DBC-Turisterne i 1980, hvor han deltog aktivt i T’ernes klubliv og mange arrangementer, og han var faktisk en glimrende cyklist og klarede sig fint i de mange indlagte konkurrencer – omend han aldrig havde været aktiv licensrytter. Han blev valgt til  DBCTs kasserer i 1987 og frem til og med 1989, hvor der grundet forskellige holdninger opstod en intern splittelse i DBCT, som medførte at del personer forlod klubben – og der kom stort set ny bestyrelse. 

Lennart Berendt blev i DBCT og var en flittig debattør. I 1998 blev han på ny valgt til bestyrelsen – nu som sekretær – og fra 2011 blev Lennart ligeledes valgt som DBCTs formand. På trods af at Lennart holder utrolig meget af 120 år gamle DBC-Turisterne, satte han sig som formand i spidsen for at modernisere og vedtage den ændring, der betyder, at DBCT fra 1. juli 2021 afgiver meget af sin selvstændighed og i stedet for indgår i DBCs landevejsudvalg.   

Privat har Lennart arbejdet i mere end 40 år i Stadsarkivet i Københavns Kommune, men er i dag pensionist. Og han er gift med Susanne.   

DBC ønsker hjertelig til lykke med den runde fødselsdag. 

/Ole Kjeldsen

Share