Mark Cavendish skal køre i Ballerup til november

Mark Cavendish skal køre i Ballerup til november

Indehaver af rekorden i antal etapesejre i Tour de France, verdensmester fra Rudersdal 2011 og nok verdens historiens bedste landevejssprinter, Mark Cavendish skal deltage i DBCs 3-dagesløb i Ballerup Super Arena den 11. til 13. november.

Det bliver med en af cykelsportens allerstørste stjerner i feltet, når verdens ældste cykelklub, DBC, den 11. til 13. november skal afvikle anden udgave af deres 3-dagesløb. Vinderen af den grønne pointtrøje og fire etaper i årets Tour de France, Mark Cavendish, vil være i feltet i løbet, der omtales som 6-dagesstemning over tre dage.

“Det er en kæmpe scoop for DBC, at vi har fået en aftale med Mark Cavendish. Fantastisk vi kan præsentere et af verdens største cykelstjerner i Ballerup. Der er ingen tvivl om, at nu bliver der rift om billetterne til vores arrangement. Jeg kan kun glæde mig helt vildt”, forklarer DBCs formand Bjarne Kratholm.

Cavendish, der to gange er blevet verdensmester i parløb, skal køre 3-dagesløbet i Par nr. 10 med belgiske Iljo Keisse som makker og præsenteret af Restaurant Address.

Tidligere er det offentliggjort at Lasse Norman/Michael Mørkøv bliver løbets par nr. 7 og at de blandt andre skal dyste med europamesterne York Havik og Jan Van Schip, belgierne Fabio Van den Bossche og Lindsay de Vylder  samt det stærke danske par Matias Malmberg og Frederik Rodenberg.

Der skal ved DBCs 3-dagesløb køres både for herre- og kvindeelite plus et talentløb samt et såkaldt Miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år.

Billetter kan købes via dette link.

Share