Michael Mørkøv danner par med Niki Terpstra i 100 km parløb

Michael Mørkøv danner par med Niki Terpstra i 100 km parløb

Tidligere på ugen kunne DBCs (Dansk Bicycle Club) offentliggøre, at Paris-Roubaix-vinder Niki Terpstra er på startlisten til det traditionsrige 100 km parløb ved Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena den 29. december. Nu ligger det også fast, at Terpstra får danske Michael Mørkøv som makker.

Fra den 1. januar er danske Michael Mørkøv og hollandske Niki Terpstra holdkammerater på det belgiske Quick Step-Floors team. Men allerede den 29. december finder de to sammen, når der skal køres parløb over 100 km i Ballerup Super Arena.

“NIki Terpstra er en perfekt makker til mig til DBCs Nytårsstævne. Han er, ud over at være min kommende holdkammerat, super rutinerede og så kan han helt sikkert stå distancen over de 100 km. Jeg glæder mig virkelig til det traditionsrige stævne, og håber at der kommer rigtig mange tilskuere i Ballerup Super Arena”, forklarer Michael Mørkøv.

“Mørkøv/Terpstra er et superpar. Men jeg er ikke i tvivl om at de vil blive udfordret. For der kommer virkelig mange stærke ryttere i år”, lyder det fra DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen.

Det er første gang at Michael Mørkøv og Niki Terpstra kører sammen ved et parløb.

DBCs Nytårsstævne har Beckers Maling som hovedsponsor samt ejendomsadministrationsvirksomheden Administra Aps, Fantasi-Leg Aps, Sortimo Bilrindretning, Beckmann farver og JMV Cables A/S som øvrige sponsorer.

Billetter, inkl. VIP-billetter kan allerede nu købes via www.bikeNrun.dk.

Share