Michael Mørkøv i Par nr. 7 i DBC 3-dagesløb

Michael Mørkøv i Par nr. 7 i DBC 3-dagesløb

Når verdens ældste cykelklub, DBC, den 12. til 14. november afvikler udgave nr. to af deres nye 3-dagesløb bliver det med parløbsverdensmester Michael Mørkøv som den ene halvdel af Par nr. 7.

I februar var der premiere på DBCs nye 3-dagesløb i Ballerup Super Arena. Et event der fik stor succes, og derfor allerede vender tilbage i udgave nr. to den 12. til 14. november. Og som i første udgave bliver det med Michael Mørkøv som den ene del af Par nr. 7.

“Jeg synes første udgave af DBCs 3-dagesløb var yderst vellykket, og selvfølgelig vil jeg også gerne deltage i anden udgave. DBC gør et fantastisk stykke arbejde, jeg nyder altid at køre på min hjemmebane i Ballerup og håber bare at rigtig mange vil støtte op om arrangementet. Jeg glæder mig ihvertfald”, lyder det fra Michael Mørkøv.

Par nr. 7 bliver igen præsenteret af Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring a/s. Virksomheden har ti gange været sponsor for Par nr. 7 i forbindelse med det københavnske 6-dagesløb. Nu skal Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring a/s for anden gang præsentere Par nr. 7 ved DBCs 3-dagesløb.

Den anden rytter i Par nr. 7 vil blive præsenteret i den nærmeste fremtid.

DBCs 3-dagesløb skal køres for både herre- og kvindeelite, for talenter samt et Miniløb for de mindste.

Billetsalget til 3-dagesløbet er indledt via Billetsalg.dk. Læs om dette på https://www.dbc3dages.dk/billetsalg/. Gennemføres eventet ikke vil billetterne blive refunderet.

Foto: Jesper Skovbølle.

Share