New zealandsk VM-sølvvinder med i DBCs 3-dagesløb

New zealandsk VM-sølvvinder med i DBCs 3-dagesløb

New zealandske Aaron Gate erstatter danske Frederik Rodenberg, så par nr. 3 i DBCs 3-dagesløb, der køres den 11. til 13. november kommer til at består af Gate og Matias Malmberg og bliver præsenteret af P. O. Nielsen.

30-årige Aaron Gate er netop blevet nr. to ved VM i omnium i Roubaix, og ved weekendens Champions League på Mallorca blev det til en femteplads i udskilning og en syvendeplads i scratch for new zealænderen. Det er dermed en rytter i absolut topform, der kommer til Ballerup. Tidligere har Gate vundet VM-medaljer i både parløb og holdforfølgelse.

Aaron Gate og Matias Malmberg bliver et absolut toppar til DBCs 3-dagesløb. Malmberg er netop blev U23 europamester i omnium og vandt EM bronze i samme disciplin for eliten. Blandt øvrigt toppar kan nævnes par nr. 7, Lasse Norman og Michael Mørkøv, par nr. 10 Mark Cavendish/Iljo Keisse og par nr. 13 Yoeri Havik/Jan-William van Schip.

Der skal ved DBCs 3-dagesløb køres både for herre- og kvindeelite plus et talentløb samt et såkaldt Miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år.

Billetter kan købes via dette link.

Share