Nr. et og to fra Flandern Rundt skal dyste i Ballerup Super Arena

Nr. et og to fra Flandern Rundt skal dyste i Ballerup Super Arena

Flandern Rundt er nok verdens største endagescykelløb. Mange hundredetusinde tilskuere følger hver år den belgiske klassiker fra vejkanterne og mange millioner ser med fra TV-skærmene.
2018-udgaven blev endnu et spektakulær kapitel af den historie, der blev indledt med løbets første udgave i 1913. Denne gang med en dansker i en hovedrolle. Trek-Segafredo-rytteren Mads Pedersen måtte nemlig kun bøje sig for hollandske Niki Terpstra, da målstregen i Oudenaarde blev nået efter 264 i Flanderns hårdeste terræn. Pedersens placering var den bedste danske af slagsen siden Rolf Sørensen vandt løbet i 1997. Nu får Mads Pedersen mulighed for revanche. Både den danske Trek-Segafredo-rytter og Terpstra er nemlig på startlisten, når der den 28. december afvikles 100 km parløb som en del af det klassiske Nytårsstævne i Ballerup Super Arena.

“Det er fantastisk, at vi kan præsentere nr. et og to fra verdens nok største endagesløb ved vores Nytårsstævne. Og Mads må være sulten efter at få skovlen under Terpstra. Det bliver spændende at følge. De seneste år har der været fuldt hus ved stævnet, så det forventer vi også i år. Det er bare om at få sikret sig en billet. Og for dem der har interesse i dette, kan vi tilbyde en super fed VIP oplevelse, hvor man kommer helt tæt på cykelstjernerne”, forklarer arrangørklubben DBCs eventmanager og tidligere 6-dagesstjerne Jimmi Madsen.

DBCs Nytårsstævne 2018, der altså afvikles den 28. december. præsenteres af Beckers Maling. Eventet byder ud over 100 km parløb på masser af andre cykelløb for forskellige klasser. Nytårsstævnet er blevet en fast tradition for mange danske cykelfans, og den oplagte mulighed for at ønske Godt Nytår i cykelmiljøet.

Billetter til stævnet kan købes via Bike N’Run her.

Share