Nye sportschefer på plads hos DBC Ballerup

Nye sportschefer på plads hos DBC Ballerup

René Wenzel har forladt posten som sportschef hos DBC Ballerup grundet et spændende tilbud fra de indiske cykelforbund. DBC Ballerups bestyrelse har derfor arbejdet hårdt for at finde en ny løsning. 

Dette er nu lykkes for banedelen af DBC Ballerup.

Der er lavet en aftale med henholdsvis Mathias Krigbaum og Kenneth Røpke. Krigbaum skal varetage de daglige opgaver som DBC Ballerup sportschef og have ansvaret for vinterens torsdagsstævner, samt den daglige kontakt til DBC Ballerups banetrænere. Røpke får det sportslige ansvar for DBC Ballerups 3-dagesløb samt for Nytårsstævnet.

“Jeg synes vi har fået en rigtig løsning, hvor vi kan kombiner Mathias gå-på-mod og gode netværk hos de aktive ryttere med Kenneths store viden og erfaring”, forklarer DBC Ballerups formand Bjarne Kratholm.

27-årige Mathias Krigbaum er tidligere toprytter, er blandt andet blev U19 verdensmester og har vundet U19 VM sølv og EM guld i enkeltstart.56-årige Kenneth Røpke har i en længere årrække varetaget erhvervet som sportschef hos DBC, og også tidligere toprytter og OL-deltager.

Der arbejdes fortsat for at finde den rette løsning til en sportschef for landevejsaktiviteterne i DBC Ballerup.
Share