Pænt dansk resultat i Tyskland

Det danske par, Elias Helleskov Busk og Michel Sandstød, kæmpede i weekenden mod et stærkt felt ved banestævnet, Sixdays-Night, i Oberhausen. De hentede dog nogle pæne resultater.

Aftenen startede glimrende for det danske par. I det indledende udskilningsløb for alle feltets 36 ryttere endte Elias Helleskov Busk på andenpladsen, mens Michel Sandstød efter at have hjulpet makkeren blev nummer ni.

Busk sikrede sig en ny andenplads i det indledende scratch heat og var dermed klar til finalen i denne disciplin. Desværre kunne han ikke følge op på de flotte resultater, da han måtte udgå af løbet efter en defekt.

I hoveddisciplinen, parløb, kæmpede danskerne mod det stærkt besatte felt med flere 6-dagesvindere og VM-medaljetagere iblandt. Flere gange prøvede de at køre væk og vinde en omgang, men det lykkedes ikke for dem. Derfor blev den samlede placering heller ikke helt i toppen. Hvordan det præcis endte vides ikke, da den officielle resultatliste endnu ikke er offentliggjort.

Tilfredse hjem
”Jeg synes, at vi tog nogle gode ting med hjem. Vi kunne godt køre op med vores jævnaldrende og klarede den godt i de individuelle discipliner. Elias er super godt kørende, mens jeg mangler noget for at nå op på hans niveau, men det går bestemt fremad,” vurderer Michel Sandstød om parrets indsats.

”Man kunne godt mærke, at vi kørte i et prof-felt frem for de U23-felter, vi plejer at køre mod i udlandet. Tempoet i feltet var ikke noget problem, men der blev kørt noget anderledes i spurter og angreb. Derudover skulle vi lige vænne os til at køre at køre på en lidt længere udendørs betonbane,” tilføjer Sandstød.

Løbet blev samlet vundet af den tidligere verdensmester, Kenny De Ketele (Belgien) og den tidligere olympiske mester, Luke Roberts (Australien). De stærke tyske 6-dagesryttere, Marcel Kalz og Leif Lampater, blev nummer to, mens sidste plads på podiet gik til endnu et tysk par, Christian Grasman og Theo Reinhardt.

Busk_Sandstod

Share