Par nummer 7 i spidsen efter førstedagen ved 3 dages løbet

Par nummer 7 i spidsen efter førstedagen ved 3 dages løbet

Par nummer 7 i spidsen efter førstedagen ved 3 dages løbet

Efter en underholdende første dag ved 3 dages løbet har par nummer 7 med Michael Mørkøv og Niklas Larsen taget føringen og lagt sig i spidsen.

Det var ellers par nummer 3 med danske Matias Malmberg og newzealandske Aaron Gate, der åbnede ballet bedst og tog sejren i den traditionsrige åbningsjagt over 100 omgange. Parret sejrede efter at have vundet en omgang på konkurrenterne og lagde sig dermed i front af 3 dages løbet.

Par nummer 7 med Michael Mørkøv og Niklas Larsen ville det dog anderledes. De to OL-bejlere kæmpede sig hurtigt op på omgangshøjde med par nummer 3. Der gik dog ikke længe, før par nummer 7 viste deres store styrke og tog føringen.

Syverne fik dog kamp til stregen. Blandt andet fra de hollandske verdensmestre Yoeri Harvik og Jan-Willem van Schip i par nummer 1, mens også par nummer 9 med unge Theodor Storm og rutinerede Lasse Norman Leth bød syverne op til dans.

Til sidst var Michael Mørkøv og Niklas Larsen dog de stærkeste og tog sejren i den afsluttende jagt. Dermed har par nummer 7 indtaget førerpositionen efter førstedagen ved 3 dages løbet.

Også damerne var naturligvis i aktion på de brune træbjælker torsdag aften i Ballerup Super Arena. Her levede Amalie Dideriksen og Ellen Klinge i par nummer 7 op til favoritværdigheden.

Det stærke danske par sejrede i både åbningsjagten og i den afsluttende jagt – og selvom flere af de andre par også bed fra sig i løbet af aftenen, kunne ingen røre de suveræne syvere. Dermed er par nummer 7 ligeledes i førersædet i kvindernes udgave af 3 dages løbet.

Foto: Jesper Skovbølle

Tekst: Niels Nedergaard

Husk også du kan stadig nå at sikre dig billet til 3 dages løbet: Billetsalg fredag og lørdag

Se højdepunkter fra hele aftenen her :Billeder fra åbnings aftenen

Se alle resultaterne her: Resultat dag 1

Share