Parløbssejr til Johansen/Folsach

Parløbssejr til Johansen/Folsach

Det blev Julius Johansen/Casper Folsach, iført trøjer som par nr. 1, der sejrede i torsdagens parløb over 100 omgange, og med tildelte handicappoint, i Ballerup Super Arena. Par nr. 7, Casper Pedersen/Niklas Larsen nr. to. De to par endte på henholdsvis 50 og 48 point.

Allerede tidligt i løbet fik 1’erne og 7’erne indhentet det handicap, de havde fået tildelt, og de to par scorede stort set point i hver af løbets ti indlagte spurter. Det hele blev afgjort i de sidste spurter. Julius Johansen vandt tredjesidste spurt. Hurtigt efter angreb 7’erene, og vandt næstsidste spurt. De to favoritpar kom fri og erobrede derefter en omgang på de øvrige par og dermed yderligere 20 point. I sidste spurt blev det blot til et enkelt point til Pedersen/Larsen og dermed kunne Folsach/Johansen juble over sejren.

Dagens “lille” parløb blev vundet af EM-aktuelle Amalie Dideriksen/Trine Schmidt. De to repræsenterer i næste uge Danmark ved de europæiske mesterskaber i Berlin.

Dagens sprintopgør, en forsmag på DM i sprint om 14 dage, blev vundet af den danske U19 mester Jakob Joensen, der besejrede den danske mester William Rimkratt-Milkowski i finalen efter at sidstnævnte blev diskvalificeret i andet heat. Rasmus Nejrup nr. tre og Jens Dick nr. fire. I den indledende tidskørsel var det ellers Rinkratt-Milkowski, der kørte stærkest med 10,750 sekunder over de 200 meter.

Scratch for A-klassen blev overraskende vundet af Mathias Malmberg, der i spurten skød frem og snød Niklas Larsen, Julius Johansen og Marc Hester, der ellers lå i front.
Udskilningsløbet for A-klassen blev vundet af Casper Folsach, der med sin power slog Julius Johansen til sidst. Niklas Larsen nr. tre og Alexander Lander overraskende nr. fire.

Pointløbet, hvor der også var tildelt handicappoint blev vundet af europamester i disciplinen, Niklas Larsen med 48 point, mens Casper Folsach og Julius Johansen endte på de næste pladser med henholdsvis 39 og 37 point.

Se resultater her.

I øvrigt var der pænt besøg i antal tilskuere i Ballerup Super Arena.

Foto: Tommy Kjærulff Eriksen

Share