Superpar skal køre sammen i Danmark

Superpar skal køre sammen i Danmark

Det bliver med et hollandsk/belgisk superpar i feltet, når der den 28. og 29. december køres henholdsvis Beckers Malings 100 km parløb i Ballerup Super Arena og GP Odense på Odense Cyklebane.

Tilskuerne kommer til at opleve noget af en stjerneparade, når der mellem jul og nytår afvikles to store banestævner i Danmark. Tidligere har arrangørerne af Beckers Malings 100 km parløb og GP Odense offentliggjort, at par nr. 7 i det to løb bliver verdensmester Mads Pedersen og den danske mester Michael Mørkøv og at løbets par nr. 1 bliver de belgiske vindere af årets københavnske 6-dagesløb, Kenny De Ketele/Moreno De Pauw. Nu ligger det desuden fast at endnu et superpar til løbene kommer til at bestå af den hollandske Paris-Roubaix og Flandern Rundt vinder Niki Terpstra og belgiske Iljo Keisse. Arrangørerne har tidligere offenliggjort deres aftale med Terpstra, og har nu også en underskrift med Keisse på plads.

Keisse er holdkammerat med Michael Mørkøv på Deceuninck-Quick Step. Han har vundet masser af 6-dagesløb heriblandt det københavnske 6-dagesløb med Marc Hester i 2012, og syv gange i Gent, hvor han er født og er et kæmpe ikon. Desuden har Keisse vundet en etape i Giro d’Italia, en meget spektakulær etape i Tyrkiet Rundt, hvor han ellers styrtede kort inden målstregen og en lang række andre landevejsløb. Som banerytter er det blivet til flere europamesterskaber i blandt andet parløb.

Arrangørerne vil i den kommende tid offentliggøre endnu flere profiler til startlisterne.

Billetsalg til Nytårsstævne i Ballerup Super Arena:
https://www.billetsalg.dk/Event/DBCs%20Nyt%C3%A5rsst%C3%A6vne%202019/2595

Billetsalg til GP Odense:
https://www.ticketmaster.dk/artist/cykling-odense-billetter/1004565

Share