Talentfyldt hollandske par klar til DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel

Talentfyldt hollandske par klar til DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel

Når der den 28. december køres 100 km parløb ved  DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel skal de talentfulde hollændere Vincent Hoppezak og Maikel Zijlaard dyste med blandt andre de olympiske mestre Lasse Norman og Michael Mørkøv samt Paris-Roubaix-vinder Dylan Van Baarle og verdensmesteren i pointløb Yoeri Havis.

23-årige Maikel Zijlaard har i år vundet det store hollandske etapeløb Olympia Tour. Han blev sidste år U23 europamester i udskilningsløb, og regnes for et af de største talenter i hollandsk cykelsport. Maikel er i øvrigt ud af en ægte hollandsk cykelfamilie. Han er barnebarn af den legendariske Dernypacer Joop Zijlaard og barn af Ron Zijlaard, der også er kendt som Dernypacer. Desuden er han nevø til Leontien van Moorsel, der har vundet i alt seks olympiske medaljer som banerytter.

Vincent Hoppezak er også 23 år. Han er i år blevet hollandsk mester i omnium og vundet bronze i pointløb ved EM. Sidste år vandt han også bronze ved VM pointløb og sølv ved EM i Scratch. Han blev ved DBCs 3-dagesløb i november nr. tre sammen med Philip Hejnen.

Parret kører dagen efter også Grand Prix Odense.

Ved DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel køres 100 km parløb for herre elite, løb for kvinde elite samt en talentløb og løb for Mini-ryttere.

Husk at få købt din billet til stævnet på dette link.

Foto: Jesper Skovbølle.

Share