Tilbud til U17-ryttere

Kære U-17 ryttere i DBC

DBC vil gerne, sammen med Team Ballerup, inviterer jer til en workshop i kost og ernæring den 22.maj fra kl 17.30-20.30 på Tapeten, som ligger bag Ballerup station.

Workshoppen vil blive afholdt af en af Team Danmarks kosteksperter, nemlig Jannie Haugaard Johansen.
Workshoppen er for en rytter+en forældre, og I slipper for at lave aftensmad denne dag, da der indgår aftensmad i oplægget, som kommer til at bestå af både teori og praksis (I skal dog ikke lave mad).
Jeg vil opfordre jer til at tage imod tilbuddet, da det helt sikkert indeholder fif, som er gode at kende til, både i forhold til træning og konkurrence – smid mig en mail/sms eller ring mig op, for at tilmelde dig.
Tilmeldingen er senest på mandag d.14.5.
Hvis I har kendskab til andre DBC-ryttere som jeg ikke har fået fat i, så må I meget gerne fortælle dem om tilbuddet, så de har mulighed for at komme med enten ved at ringe eller skrive til mig.

Kontakt:
Min mail: hmalmberg5@gmail.com

Min mobil: 2988 4054

Sportslig hilsen

Hanne Malmberg
Share