Verdensmestrene skal køre som Par nr. 7 i Ballerup

Verdensmestrene skal køre som Par nr. 7 i Ballerup

Det bliver Lasse Norman, der skal køre med Michael Mørkøv i Par nr. 7, når verdens ældste cykelklub, DBC, den 12. til 14. november afvikler anden udgave af deres 3-dagesløb i Ballerup Super Arena.

I februar blev de verdensmestre i parløb i Berlin. Til november skal Michael Mørkøv og Lasse Norman køre som Par nr. 7 i DBCs 3-dagesløb. Dermed får danske cykelfans mulighed for at se verdensmestrene i parløb i aktion på en dansk bane.

“Det bliver helt vildt fedt at køre med Michael som verdensmestre i Ballerup Super Arena. Og spændende med en Par nr. 7 trøje lavet i VM-design. Håber at rigtig mange tilskuere vil komme ud og støtte op, så vi kan levere en cykelfest”, lyder det fra Lasse Norman.

Lasse Norman har allerede, i en alder af 28 år, status som en af de bedste baneryttere i dansk cykelsports historie. Norman er noteret for tre OL-medaljer, heriblandt guld i omnium i 2012, to elite verdensmesterskaber, tre verdensrekorder samt rigtig mange andre imponerende resultater. Desuden har Michael Mørkøv og Lasse Norman som Par nr. 7 vundet det københavnske 6-dagesløb i 2013 og 2017.

Par nr. 7 bliver igen præsenteret af Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring a/s. Virksomheden har ti gange været sponsor for Par nr. 7 i forbindelse med det københavnske 6-dagesløb. Nu skal Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring a/s for anden gang præsentere Par nr. 7 ved DBCs 3-dagesløb.

DBCs 3-dagesløb skal køres for både herre- og kvindeelite, for talenter samt et Miniløb for de mindste.

Billetsalget til 3-dagesløbet er indledt via Billetsalg.dk. Læs om dette på https://www.dbc3dages.dk/billetsalg/. Gennemføres eventet ikke vil billetterne blive refunderet.

Share