Jakob Joensen udtaget til VM

Jakob Joensen udtaget til VM

Danmarks Cykle Union har udtaget DBCs sprintertalent Jakob Joensen til årets U19 VM, der skal afvikles fra 23. til 27. august  i italienske Montichiari. Joensen skal køre både sprint og keirin.

”Jakob er bedre end nogensinde og sætter ny dansk U19-rekord på 200 meter, nærmest hver eneste gang han er i konkurrence. Hvor langt det kan bringe ham til U19-VM, er svært at sige, men det er tydeligt, at Jakob er kommet meget tættere på verdenstoppen sammenlignet med sidste års U19 VM i Aigle,” siger landstræneren. Thomas Dalsted.

Den øvrige danske U19 VM brup består af Julius Johansen, Kristian Kaimer, Mathias Larsen, Johan Price-Pejtersen og Matias Malmberg (alle Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior) samt Oliver Wulff (Team Pythonpro.com – VeloWear).

Share