God DBC-sprinterpræstationer i Rostock

De to DBC-sprintere, William Rimkratt-Milkowski og Rasmus Nejrup, deltog i weekenden i sprint og keirin i et stævne i tyske Rostock.

Lørdag blev der kørt sprint. I indledende 200 meter kørte William Rimkratt-Milkowski i 11,35 sekunder, mens Rasmus Nejrup kørte i 11,89. Tider der var præget af at danskerne først kom til banen få timer før, der skulle køres.

I næste runde besejrede Rimkratt-Milkowski Felix Zschocke. “Han vandt det første heat. Jeg vandt det næste heat ved at holde højde, og få hans slipvind og dermed komme forbi på målstregen. Derfor gik den ud i tre matcher. I den tredje match kom jeg ind i hans blinde vinkel, og kunne overraske og vinde overlegent”, forklarede den danske mester efterfølgende. I semifinalen mødte Rimkratt-Milkowski Jan May, og måtte se sig slået. I bronzefinalen skulle danskeren op mod Ivan Turkov. Turkov vandt den første match ved at køre under den røde streg og overhale danskeren, der ellers var der først. I næste match mod ham vandt Rimkratt-Milkowski fra spids af. I den afgørende match dykkede den danske mester desværre en halv meter for sent ned, og blev deklasseret. Dermed blev det til en fjerdeplads.

Rasmus Nejrup endte på sjettepladsen efter at være besejret af Jan May i kvartfinalen.

I keirin søndag blev det til en tredjeplads i finalen for Rimkratt-Milkowski efter en andenplads i indledende heat. “Et meget taktisk interessant løb”, lød det efterfølgende fra danskeren.