DBC Ballerups / Team Give Steel 2M Cycling Elite

DBC Ballerups / Team Give Steel 2M Cycling Elite

Nyt cykelhold booster grundformen inden den kommende sæson

Mens vinteren stadig ligger over Danmark har Team Give Steel 2M Cycling Elite fuld fokus på forberedelserne til landevejssæsonen. Efter at holdet blev præsenteret officielt ved Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena, er der  kørt masser af kilometer, for at være helt klar, til de første licensløb i foråret.
Flere af holdets 11 ryttere, bruger vinteren til både at køre på landevejen, her på cykelbanen, eller cross og gravel i skoven. Her bliver formbasen opbygges, inden der bliver lagt intervaller på, så de står knivskarpe til sæsonstarten.
Siden etablering af det nye hold i sommer – med Dansk Bicycle Club – som moderklub, har ledelsen arbejdet hårdt for at få rammerne på plads, mens rytterne har knoklet med at få kilometer i benene. Teambil, tøj og sponsorer er kommet i hus – og der venter inden længe de 11 ryttere en forsinket julegave, når de nye teamcykler fra Koga ankommer fra Holland.
– Det hele er gået rigtig godt, siden vi fik etableret teamet og fundet sponsorer og ryttere. Vi var samlet til træningssamling i begyndelsen af januar, hvor vejret viste sig fra et typisk dansk vintervejr med masser af regn og blæst, men drengene kørte stram kæde og fik kørt alle deres intervaller. Det tegner rigtig godt for den kommende sæson, siger manager og holdejer Martin Møller.

Mens træningssamlingerne indtil nu er foregået i det sjællandske, så går turen i begyndelsen af februar til Nordjylland, hvor der for alvor skal trænes sidevindskørsel ved vestkysten.
Team Give Steel 2M Cycling Elite har allerede fået invitationer til to af de største endagsløb på den danske løbskalender, nemlig Fyn Rundt og Grand Prix Herning. Derudover kommer en række udlandsløb på den internationale UCI-kalender.

– Vi glæder os meget til at vise vores nye trikot frem og arbejder hen imod sæsonstarten i Rødekro, men inden da tager hele teamet til Italien på træningslejr. Nu står vi som travheste og skraber i savsmuldet. Vi er meget ivrige efter at kommer ud at køre de første løb. Det bliver spændende at se, hvor vi står i forhold til de andre teams, slutter Martin Møller.

Share