DBC glæder sig over god dansk sæsonstart

DBC glæder sig over god dansk sæsonstart

Den internationale landevejssæson er nu for alvor kommet igang igen. Og fra start leverer de danske ryttere gode resultater, hvilket vi hos DBC naturligvis glædes over.

Lørdag blev det toscanske grusvejsløb Strade Bianche afviklet i fantastiske udgaver for både kvinder og mænd. Cecilie Uttrup Ludwig imponerende med femteplads, mens Jakob Fuglsang blev nr. ni. God med danskere helt fremme blandt verdens bedste cykelryttere.

Den 79. udgave af Paris-Nice blev indledt søndag, og DBC-medlem Mads Pedersen spurtede ind på en tredjeplads i massespurten på etapen, der blev kørt over 165 km i omegnen af Paris.

Det danske Team Riwal indledte sæsonen søndag i Belgien med Grote prijs Jean-Pierre Monseré. Det blev ingen topplacering for det danske team, der fik tidligere banelandsholdsrytter Rasmus Quaade ind som bedste rytter på en 59. plads. Nuværende banelandsholdsrytter Lasse Norman, der kører for World Tour teamet Team Qhubaka Assos blev bedste dansker som nr. 55. I løbet debuterede Tobias Lund Andresen, som vi også kender fra Ballerup Super Arena, på Team DSM Development. Tobias blev nr. 120.

Paris-Nice fortsætter den kommende uge. Onsdag starter Tirreno-Adriatico, også med markant dansk deltagelse. Den 20. marts er det så tid til årets første Monument Milano-Sanremo. Vi er hos DBC overbevidst om at 2021 bliver et fantastisk år for dansk cykelsport.

Share