Fantastisk afslutning på sæsonens torsdags stævner

Fantastisk afslutning på sæsonens torsdags stævner

Torsdag aftes dannede Ballerup Super Arena, rammen for en fantastisk afslutning på sæsonens torsdags stævner.

16 starter i klasserne fra U11 til Eliten blev gennemført til UG. Ryttere, DBC Ballerups hjælpere og vores faste kommissærer, var alle med til at aftenen forløb flot.

I år har vi lavet en stor satsning på børneafdelingen i DBC Ballerup. 30 nye børn, hvoraf de 20 har tegnet licens i 2023. Dette og meget mere, er med til at sikre en stor fremtid for DBC Ballerup, på  såvel banen samt landevejen. De leverede i aftes flotte løb, og om få år, er det dem som skal være med til at dyste om DBC Ballerups 10 km mesterskab og meget mere. Torsdagens stævne har været det største, i denne sæson med over 90 tilmeldte. Med sådan en opbakning bliver man stolt over sin klub, siger formand Bjarne Kratholm.

Aftenens hoved begivenhed var 10 km mesterskab, som blev en tæt affære imellem Matias Malmberg og Theodor Storm. Malmberg afviste Storm i spurten, og sejrede for anden gang i aftes. Han vandt ligeledes omgang på tid. Aftenens afsluttende handicap jagt over 30 km, blev spændende til sidste omgang. De helt unge, Noah Andersen og Magnus Åhman havde inden løbet 4 omgange til de 3 top par. Kun 9èrne kunne udfordre helt til det sidste, men måtte se sig slået med en omgang.

Tak for en super aften i Ballerup.

 

Se resultat af alle løbene her

Se billeder fra aftenens stævne her

Foto : Jesper Skovbølle

Share