Klassikerstjerne skal køre med Mads Pedersen i Ballerup Super Arena

Klassikerstjerne skal køre med Mads Pedersen i Ballerup Super Arena

Mads Pedersen får holdkammerat på Trek Segafredo, klassikerstjerne Jasper Stuyven, som makker, når der den 28. december skal køres 100 km parløb i Ballerup Super Arena.

100 km parløb i Ballerup Super Arena mellem jul og nytår er blevet en stor tradition i dansk cykelsport. Det er her de ægte cykelfans mødes, og ønsker hinanden godt nytår. Og det er her, man får store cykeloplevelser. I år afvikles stævnet den 28. december, og der er lagt op til endnu en fantastisk dag. Tidligere har arrangørerne fra cykelklubben DBC offentliggjort at nr. et og to fra årets Flandern Rundt, Niki Terpstra og Mads Pedersen er til start. Nu står det klart, at belgiske Jasper Stuyven bliver makker med Mads Pedersen over de 100 km parløb, som er Nytårsstævnets højdepunkt.

“Selvfølgelig har Mads og Stuyven ikke den sammen banerutine som andre – til gengæld har de så meget power i benene, at når feltet rammer de 75 km med en gennemsnitshastighed på 54 km/t, og det begynder at gøre ondt på de fleste og tempoet daler, ja så forsætter de to hårde landevejsdrenge blot i samme tempo”, forklarer DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen med et smil i mundvigen. “Det er fantastisk, vi kan præsenterer Stuyven i Ballerup Super Arena. Jeg glæder mig helt vildt, og håber virkelig at cykeldanmark bakker op, og køber en billet til stævnet”, uddyber Jimmi Madsen.

Og det er en verdensstjerne DBC kan præsentere den 28. december i Ballerup. 26-årige Stuyven er ganske enkelt en af verdens allerbedste ryttere til de fascinerende forårsklassikere. Bare i 2018 er det blevet til top-10 placeringer i både Milano-Sanremo, Flandern Rundt og Paris-Roubaix. En imponerende bedrift. Karrierens største sejre er hentet i belgiske Kuurne-Bruxelles-Kuurne i 2016 samt på 15. etape af Vuelta a Espana i 2015. Stuyven er juniorverdensmester fra 2009, Mads Pedersen måtte nøjes med VM-sølv i 2013, men til gengæld har både Stuyven og Mads Pedersen vundet U19 udgaven af Paris-Roubaix! Det er to verdensklasse cykelryttere du kan opleve køres sammen i Ballerup Super Arena den 28. december.

DBCs Nytårsstævne 2018 præsenteres af Beckers Maling.

Køb dine billetter via https://bikenrun.dk/collections/event-billetter.

Share