Michael Mørkøv glæder sig til igen at køre i en fyldt Ballerup Super Arena

Michael Mørkøv glæder sig til igen at køre i en fyldt Ballerup Super Arena

Den 23. november afholder DBC (Dansk Bicycle Club) cykelfest i Ballerup Super Arena. På startlisten er blandt andre Michael Mørkøv.

Michael Mørkøv er blandt de mest kendte og mest folkekære cykelryttere i Danmark. Dette blandt andet takket være en række flotte bedrifter på landevejen, hvor Mørkøv iført Team Saxo Bank-trøjen blandt andet er blevet dansk mester, har vundet en etape i Vuelta a Espana, og har fået prikker på sin trøje ved at være i front for bjergkonkurrencen i verdens største cykelløb.

Men fundamentet for Mørkøvs flotte karriere er dog lagt på cykelbanen. Den ældste af de tre Mørkøv-brødre har hentet masser af triumfer med det danske banelandshold, men er også noteret for 13 6-dagessejre heriblandt seks af slagsen i Ballerup. Derfor nyder Michael Mørkøv altid at optræde i Danmarks største cykelvelodrom. Den 23. november vender han tilbage til Ballerup for at køre UCI omnium.

“Ballerup Super Arena er min hjemmebane. Det var der, jeg som ung drømte om at blive en del af par nr. 7. Det er der, jeg har lagt utallige træningstimer, og det er der, at jeg har vundet seks 6-dagesløb”, forklarer Michael Mørkøv. “Nu glæder jeg mig til at vende tilbage, og køre foran en forhåbentlig fyldt hal den 23. november”.

Og der er garanti for cykelfest den 23. november ved DBCs stævne. Ud over omnium for herrer køres der både sprint for herrer samt scratch og pointløb for damer. Alle løb der er registreret på den internationale cykelunions kalender, og hvor der dermed er verdensrangliste point på spil. Desuden kårer Danmarks Cykle Union og deres sponsor PostNord Årets Cykelrytter og Året Talent 2017 på dagen. Plus at alle danske medaljevindere ved internationale mesterskaber hyldes på dagen. Cykelprofilerne kommer til at stå i kø for at komme ind i Ballerups cykelvelodrom torsdag den 23. november.

Dagens eventsponsor er Aut. El-installatør Claus Dalsgaard.

Billetter til dagen kan købes via Bike N’Run på https://bikenrun.dk/collections/event-billetter

Share