Michael Mørkøv med i nytårsstævnet i Ballerup Super Arena

Michael Mørkøv med i nytårsstævnet i Ballerup Super Arena

Efter to års pause, grundet coronapandemien, er DBC Ballerups Nytårsstævne med det traditionsrige 100 km parløb tilbage, og bliver afviklet i Ballerup Super Arena den 28. december.

Cykelfest, sport i verdensklasse og mulighed for at cykelfolket kan ønske hinanden godt nytår. Det er overskrifterne for det cykelstævne, som verdens ældste cykelklub, DBC Ballerup, afholder mellem jul og nytår. Det gør de igen i 2022, og en af Danmarks største cykelstjerner, Michael Mørkøv, er første rytter, der har skrevet sig på startlisten.

“DBC Ballerups Nytårsstævne er altid en super fed aften med fantastisk stemning i Ballerup Super Arena. Det glæder jeg mig helt vildt til at deltage i igen, og håber at rigtig mange vil bakke op og købe billet til dagen, så vi kan ønske hinanden godt nytår”, lyder det fra Michael Mørkøv.

Første gang der blev kørt 100 km parløb ved DBCs Nytårsstævne var i 2015, hvor danske Jesper Mørkøv og tyske Christian Grasmann sejrede. Siden blev der kørt indtil 2019, hvor hollandske Niki Terpstra og belgiske Iljo Keisse triumferede. 100 km parløb er en klassisk disciplin, der tidligere var meget udbredt på de europæiske cykelbaner. I de glade dage med vinterbane i Forum var det forholdsvis normalt at køre jagter over 100 km. I 2012 vendte  blev distancen for første gang kørt i Ballerup. Det var i forbindelse med det 50. københavnske 6-dagesløb.

I år er DBC Ballerups Nytårsstævne den 28. december, og billetsalget er åbnet med earlybird tilbud med billetter til blot kr. 99,- Et tilbud der gælder frem til 27. november. Køb billet her.

Share