Parløbssejr til Folsach/Stokbro

Torsdag aften blev sæsonens anden DBC-stævne afviklet i Ballerup Super Arena. Igen var Casper Folsach den dominerende skikkelse på en dag, hvor der blev afviklet masser af flot cykelløb.

På tirsdag afvikles EM i Derny Pace 2016 i Ballerup Super Arena. Torsdag blev det sidste Derny test løb afviklet i Danmarks største cykelarena. Og som det var tilfældet ved et Derny pace løb for 14 dage siden, var Casper Folsach helt suveræn. Kun stortalentet Julius Johansen kunne følge Folsach i en periode af løbet, men i slutfasen trak Folsach fra, og sejrede helt suverænt.

Folsach var også suveræn i dagens sidste løb, nemlig et parløb over 100 omgange, hvor han var sat sammen med Andreas Stokbro. De to der kørte som par nr. 7 scorede point fordelt over hele løbet, og vandt forholdsvist suverænt foran par nr. 12, Simon Bigum/Jakob Mørkøv.

Tidligere på aftenen vandt Simon Bigum et udskilningsløb for A-klassen foran Andreas Kron, mens den nye disciplin Tempopointløb for A-klassen, hvor der spurtes hver omgang fra omgang 5 til 40, og hvor der gives et point til vinderen af hver spurt, også blev vundet af Folsach, der i en lang periode kørte alene og vandt masser af point, og dermed sejrede helt suverænt. På de næste pladser fulgte Marcus Sander Hansen og Andreas Stokbro. Et scratchløb for A- og B-ryttere blev vundet af Ludwig Anton Wacher. Parløbet for B, C og D, kørt over 60 omgang blev vundet af Peter Busk/Vicot Desimplare, der kørte som par nr. 13.