Propositioner til DBCs stævne torsdag 2. december 2021 kl. 18:30 – DM i pointløb og keirin

Propositioner til DBCs stævne torsdag 2. december 2021 kl. 18:30 – DM i pointløb og keirin

Tilmeldingsfrist er senest mandag 29. november kl. 17:00 

Stævnet er generelt åbent for herre og dame elite, U19, U17 samt B ryttere under 35 år. Ryttere over 35 år henvises til at køre DBCs masterstævner. Licens er et krav. 

DM i 40 km pointsløb for mænd er åbent for klasse herre Elite og U19.

DM i 25 km pointsløb for kvinder er åbent for klasse damer elite samt U19 og U17.

DM i keirin for mænd er åbent for klasse herre Elite og U19

Der køres i alle DM-klasserne efter DCUs reglement og bestemmelser.

Ind i mellem DM-disciplinerne køres der almindelige baneløb for andre ryttere, hvor rytterne er inddelt i følgende kategorier: Klasse A – som er åben for elite og landsholds U19 ryttere. Klasse B – som er åben øvrige seniorer og øvrige U19 ryttere.  Klasse C – som er åben for U17-Kraftcenterryttere og damer.  Klasse D – som er åben for Øvrige U17 ryttere og damer.  Løbene er opdelt i kategorierne A-B-C-D, og rytterne er indplaceret i de enkelte kategorier ud fra niveau og resultater, samt sportslederens, landstrænerne, kraftcentertrænerne og DBC-trænernes vurdering. Da stævnerne ikke er opdelt i aldersklasser, men i kategorier, må der køres med pladehjul i alle kategorier.

I kategorien C og D er der en max. gearing herrer 50 x 15 og damer 51 x 15.

Tilmelding foregår via DCUs tilmeldingssystem på www.cyklingdanmark.dk . Klik videre på Kalender.  Startgebyr kr. 100,- incl. bidrag til DCUs genopretningsfond.  I DM-disciplinerne køres der med DCU-rygnumre, men i andre discipliner og løb køres med et fast sæsonnummer, og hvis man ikke har et sådant skal man indbetale kr. 100,- kontant til nummerudleveringen .. Mødetid i nummerudleveringen er 20 min. før første start.

Ryttere, der tilmelder sig en DM-disciplin, skal ud over at tilmelde sig via www.cyklingdanmark.dk desuden sende en mail til  dbc@cykelbanen.dk  med angivelse af, hvilke DM-discipliner man ønsker at stille til start i. Tilmelding til parløbsdiscipliner foregår i tilmeldingssystemet, hvor man tilmelder sig med sin makker.

Tilmeldte ryttere, der ikke skal deltage i DM-discipliner, vil blive indplaceret i løb som scratch, pointsløb og udskilningsløb samt evt. parløb. Disse løb vil arrangøren lægge ind imellem DM-disciplinernes starter.

Stævnetidsplanen er afhængi af antal DM-deltagere, hvorfor den endelige tidsplan og løbsprogram først kan blive offentliggjort 2 døgn før stævnet.  Ret til ændringer forbeholdes – også med hensyn til starttidspunkt for selve stævnet.     

Alle på banens inderkreds skal bære synligt adgangskort.

Vel mødt til DM og andre løb i Ballerup Super Arena torsdag 2. december.                                                                                                                                                                                                                                       

Share