Verdensmester Niklas Larsen i par Nr. 7.

Verdensmester Niklas Larsen i par Nr. 7.

Verdensmester Niklas Larsen i par Nr. 7 til DBC Ballerups 3 dages løb.

Når 4. udgave af DBC Ballerups 3 dages løb køres  fra den 9. til 11. november, bliver det med den nykårede Verdensmester Niklas Larsen. Niklas var en del af holdet i Holdforfølgelseskøb, som vandt guld i denne disciplin,  som netop er afviklet i den skotske by Glasgow.

Niklas Larsen har været fast inventar på det danske banelandshold siden 2016, hvor han var med til at vinde OL bronze, og også Ol i Japan hvor det blev til sølv. Derudover har Niklas vundet flere guld, sølvog bronze medaljer ved EM. Så det er er erfaren herre, som Michael Mørkøv får som makker i par nr. 7.

Niklas kører til dagligt for det Norske Uno-X Pro Cycling Team på landevejen.

Vi glæder os rigtig meget til at se Niklas i Par Nr. 7 sammen med Danmarks mest rutinerede banerytter Michael Mørkøv. Vi har haft Niklas, som en fast del af vores torsdags stævner i DBC Ballerup i mange år. Og altid med garanti for ræs på den øverste hylde siger formand Bjarne Kratholm.

Jeg glæder mig vanvittig meget til at blive den ene part i par nr 7. Få æren af at danne par sammen med Michael Mørkøv, og ser virkelig frem til 3 gode dage, med masser af godt cykelløb siger Niklas larsen.

Husk vi har et mindre antal Early bird billetter

Køb din billet her:https://www.billetsalg.dk/dbc

Husk børn under 12 har gratis adgang.

Share