Paris-Roubaix vinder kører i Danmark for sidste gang

Paris-Roubaix vinder kører i Danmark for sidste gang

Når DBC Ballerup den 10. til 12. november afholder tredje udgave af klubbens 3-dagesløb blive det sidste mulighed for at opleve tidligere Flandern Rundt og Paris-Roubaix-vinder Niki Terpstra som aktiv cykelrytter i Danmark.

“Niki Terpstra har været en stor profil i cykelsporten de seneste 15 år, så derfor er vi meget glade for at han kommer til Ballerup en sidste gang og de danske cykelfans får en mulighed for at sige farvel til ham”, forklarer DBC Ballerups formand Bjarne Kratholm. “Vi håber at rigtig mange møder frem, og er med til at give Terpstra en festlig afsked”.

Hollandske Niki Terpstra har været professionel siden 2007, han vandt Paris-Roubaix i 2014, Flandern Rundt i 2018. Desuden har han to andenpladser i Flandern Rundt, vundet semiklassikere som E3 Harelbeke og Dwars Door Vlaanderen og også Eneco Tour. Han vandt i 2019 100 km parløbet ved DBCs Nytårsstævne sammen med belgiske Iljo Keisse. I 2017 blev han nr. to sammen med Michael Mørkøv.

Karrierens allersidste cykelløb for Niki Terpstra bliver det 39. 6-dagesløb i Rotterdam den 6. til 11. december.

DBCs 3-dagesløb skal køres den 10. til 12. november i Ballerup Super Arena. Billetsalget er i fuld gang. Læs meget mere på www.dbc3dages.dk.

Share