Wiggins klar til DBCs 3-dagesløb

Wiggins klar til DBCs 3-dagesløb

Når tredje udgave af DBCs 3-dagesløb afvikles i Ballerup Super Arena den 10. til 12. november bliver det med en Wiggins i feltet.

Ben Wiggins er søn af Bradley Wiggins, der blandt andet har vundet Tour de France og fem olympiske guldmedaljer på banen, men Ben har selv allerede vist sit høje niveau, da han i sommers blev U19 europamester i pointløb. Nu får det danske cykelpublikum lejligheden til at opleve det unge talent.

“Ben Wiggins er en super spændende profil, som vi er stolte af at have med i vores 3-dagesløb. Vi glæder os enormt til tre dage med cykelløb af høj kvalitet og fantastisk stening i Ballerup Super Arena”, lyder det fra DBCs formand Bjarne Kratholm.

DBCs 3-dagesløb bliver både for herre- og kvinde elite samt med et talentløb og et løb for miniryttere. Der skal altså køres den 10. til 12. november. Billetsalget er startet og kan findes via www.dbc3dages.dk.

Og i øvrigt Bradley Wiggins far, australske Gary Wiggins, der døde i 2008, har flere gange kørt det københavnske 6-dagesløb i Forum.

Share