Vinderne af første 3-dagesløb vender tilbage

Vinderne af første 3-dagesløb vender tilbage

I 2019 afviklede DBC Ballerup for første gang et 3-dagesløb i Ballerup Super Arena. Det blev hos herrerne i meget suveræn stil vundet af hollænderne Yoeri Harvik og Jan Van Schip.

Begge ryttere er med igen i den tredje udgave af løbet, der skal køres den 10. til 12. november i Ballerup. Havik skal køre sammen med legenden Niki Terpstra, der optræder for sidste gang i Ballerup. Jan Van Schip skal køre sammen med den stærke belgier Jules Hesters, der blandt andet flere gange er blevet U23 europamester i udskilningsløb. Van Schip er selv flere gange blevet europamester i forskellige discipliner. Desuden er han også verdensmester i pointløb og har vundet flere 6-dagesløb. Det er med andre ord et super stærkt hollandsk/belgiske par med Van Schip og Hesters.

Ud over de nævnte er det offentliggjort, at belgierne Fabio Van den Bossche og Lindsay De Vylder samt Iljo Keisse og Jasper De Buyst plus britiske Ben Wiggins deltager i DBCs 3-dagesløb.

Den 10. til 12. november køres tredje udgave af DBCs 3-dagesløb  Ballerup Super Arena. Der køres både for herre- og kvindeelite, et talentløb og et løb for Mini-ryttere. Køb din billet og læs meget mere om eventet på www.dbc3dages.dk.

Share