Åbnings aften i Ballerup Super Arena

Torsdag indledtes banesæsonen i Ballerup Super Arena med Super Cup for damer og herre elite, samt alm løb.

Et af højde punkterne var Kim Refshammers mindes løb, som blev kørt for 17. gang. Talentfulde Alexander Svenningsen fra Amager CR sejrede foran Aksel Storm , Roskilde CR og med Sylvester Stockbro på 3. pladsen. Et imponerende løb af alle vores unge talenter.

I Super Cupèn for dame elite klassen blev Ida Fialle en klar vinder foran Michelle Andres og Francesca Selva. Hos herrerne blev det en tæt affære imellem par nr. 4, Theodor Storm og hans makker Conrad Haugsted, som trak det længste strå mod 7èrne, Lasse Normann Leth og Robin Skivild. Specielt parløbet var 4èrne bedst, hvor de både tog en omgang og også vandt mange spurter.

Se hele resultatet her: Resultat 26. okt.

Fra den 9. til 11. november afvikler DBC Ballerup sin 4. udgave af 3 dages løbet.