Fantastisk Nytårsfest i Ballerup Super Arena i går – festen kører videre i Odense i aften – Link til livestreaming vedlagt

Ballerup Super Arena var fyldt til randen, da DBC Ballerup i går afholdte sit årlige nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel, samt NJORS, Dansk Erhvervs Transport, P.O Auto og Viebke & West

Over 2500 tilskuere havde fundet vejen forbi, for at se alt fra de nye 7èr stjerner fra DBC Ballerups børneafdeling, Talent feltet, U17 & U19 ryttere, samt Dame & Herre elite fra hele Europa.

4 flotte løb fra U11/13 & U15 inden Talenterne skulle dyste i 80 omgangs parløb. Det blev et tæt løb hele vejen igennem og blev afgjort i sidste spurt, hvor 7èr med Anton L Larsen og Peter Bheki løb med sejren foran Aksel Storm og Gustav Johansen og 3. pladsen gik til Jonathan Aagaard og Nicholas Birkholm.

Dame elite kørte Scratch, Par udskilning og Parløb. Det blev en meget sikker sejr til vores egen Amalia Dideriksen og hendes Italienske makker  Michelle Andres. De vandt både par udskilning samt parløbet. Et fantastisk ræs gennem hele aftenen af dame feltet præsenteret af RYTGER køle og frostrum

Hovedmenuen bestod af den klassiske 100 km for Herrerne. Det blev et fest fyrværkeri lige fra starten, hvor 9èr vandt en omgang i løbet af 2 min. Derfra måtte top parrene på skift finde alt frem i benene og vise de ville være en del af festen. Fantastisk ræs, som bare skal ses live.

Yoeri Havik og Dylan Van Baarle var en tand stærkere ind de andre par og løb med en sikker sejr foran Theo Rainhard og Roger Kluge og med vores olympiske mestre Lasse Normann Leth og Michael Mørkøv på en sikker 3. plads.